plášte panaracer pacentiJaponský výrobca plášťov na bicykle PANARACER je známy neustálym zavádzaním nových technológií a spoluprácou so špičkovými športovcami. Po úspechu pneumatík navrhovaných majstrom sveta v zjazde Cedricom Graciom, zaradil Panaracer do svojho sortimentu plášte navrhnuté ďalšou ikonou. Od koho iného by mali pochádzať 27,5″ plášte, ako od samého otca 27,5″ bicyklov Kirka Pacentiho. Táto spolupráca priniesla horským cyklistom, ktorý už presedlali na 27,5″ biky špičkové plášte – Pari-Moto 27,5×1,5C, Quasi-Moto 27,5×2,0 a Neo-Moto 27,5×2,30.
Do nového segmentu 27,5″ plášťov sa dostali aj osvedčené, rýchle plášte pre tvrdý povrch Driver650B a Comet Hard Pack. Novinkou je tiež model Swoop All Trail do mäkkého terénu. Tieto plášte je možné kúpiť aj v našich cykloobchodoch. Segment 29″ MTB plášťov doplnil ešte model Fire 29er Pro, takže aj medzi 29-kami si vyberiete plášť do akýchkoľvek podmienok.

Pozrite si produktové video, predstavujúce modelovú radu enduro, DH, XC a všetkých ostatných MTB 26, 27,5 a 29 palcových plášťov pre rok 2014.

Ale Panaracer to nie sú len MTB pneumatiky. Aj pre cestnú cyklistiku má Panaracer v ponuke široký sortiment kvalitných plášťov. Galusky tejto značky odjazdili veľké množstvo etáp na veľkých pretekoch, vrátane Tour de France. Pneumatiky Panaracer sú obľúbené pri pretekoch, tréningoch aj cykloturistike pre výborné zmesi a špičkové technológie, vďaka ktorým sú veľmi odolné a majú výborný grip.
Aj cestnú radu pneumatík na bicykel pre rok 2014 Panaracer približuje v zaujímavom videu, kde máte možnosť prezrieť si jednotlivé modely cestných plášťov a zoznámiť sa aj s požitou technológiou.