Jazdený bicykel alebo elektrobicykel – teraz je správny čas.

Jazdený elektrobicykel

Chceli by ste dobrý bicykel, ale peňazí nie je nazvyš. Sú dve možnosti ako ušetriť. Buď zľaviť z nárokov a kúpiť lacný bicykel so slabšou výbavou, alebo kúpiť jazdený bicykel ale kvalitný. Ak ste už skúsili dobrý bicykel, neuvažujete nad šunkou zo supermarketu, ale hľadáte niečo novšie ako máte v pivnici teraz. Alebo by ste chceli kúpiť elektrobicykel, ale na kúpiť nový sa vám zdá vysoká investícia.

Jazdený bicykel z požičovne

Ak hľadáte jazdený bicyke alebo elektrobicykel, môže byť dobrou voľbou požičovňa bicyklov, ktorá predáva na konci sezóny bicykle, aby mohla na ďalšiu sezńu doplniť nové modely. Často si zákazníci už počas sezóny zarezervujú bicykel v požičovni a na jeseň ho odkúpia. Výhodou kúpy bicykla z dobrej požičovne je, že majiteľ vám vie povedať koľko konkrétny bicykel najazdil počas sezóny kilometrov. U elektrobicyklov je tento údaj zaznamenaný v cyklopočítači, ktorý je súčasťou bicykla.

Lepšie požičovne, ktoré spolupracujú s jednou značkou majú s dodávateľom výhodné zmluvy, takže sa im oplatí vždy po sezóne bicykle predať a na ďalšu sezónu doplniť bicykle novými modelmi. Výrobca tak dostane medzi ľudí vždy aktuálne modely, ktoré si môžu v požičovni vyskúšať a zároveň má spätnú väzbu o kvalite svojich bicyklov.

Predajňa bicyklov Levice

Jednou zo značiek, ktoré spolupracujú takýmto spôsobom s požičovňami je Rock Machine. Bicykle a hlavne elektrobicykle tejto značky nájdete v požičovniach v Liptovskom Mikuláši, na Štrbskom Plese, na Podbanskom aj v Jasnej. Jazdený bicykel si z týchto požičovní môžete  teraz výhodne kúpiť priamo od importéra značky Rock Machine, firmy SLOGER-EU s.r.o., v predajni v Leviciach, alebo cez eshop.

V požičovni vyskúšať a po sezóne odkúpiť

V ponuke nájdete hlavne modely 2018, teda tie z aktuálnej sezóny. Keď si uvedomíte, že sezóna požičovní začína niekedy v polovici mája a končí v septembri, jedná sa naozaj v podstate o nové bicykle. A pritom výška zliav sa pohybuje od 30-40%.

Jazdený bicykel Blizz e70 27+Ak uvažujete do novej sezóny to skúsiť s elektrobicyklom, je ideálny čas. Model Rock Machine BLIZZ E70-27+ s výkonným motorom Shimano STePS E8000 vám poskytne množstvo zábavy už v zime. Široké plášte si poradia bez problémov aj s jazdou v snehu, či blate.

Aktuálne široký výber elektrobicyklov aj mechanických jazdených bicyklov umožňuje vybrať si ten správny model, či už preferujete športovú jazdu, turistiku, jazdu na trailoch, či riadne elektrické delo.

Počet je samozrejme limitovaný, takže nemá zmysel dlho rozmýšľať. Ak sa nerozhodnete teraz, môžete počas budúcej sezóny vyskúšať bicykel po ktorom túžite v niektorej požičovni bicyklov a rovno si ho zarezervovať za zvýhodnenú cenu. Je to výborný spôsob ako si kúpiť overený jazdený bicykel.

 

 

Ak sa vám článok páčil, kliknite:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *