LEZYNE GPS navigácie sa spájajú s WORLDTOUR

Lezyne GPS vstupuje do Worl Tour

Lezyne GPS cyklocomputre debutujú na tohtoročnom WorldTour s cyklistickým tímom AG2R LA MONDIALE. Lezyne vstúpil do kategórie GPS v roku 2015 a rýchlo rozvinul svoju GPS platformu, ktorej teraz dominujú ich Mega GPS modely.

Lezyne Mega C GPS

Francúzsky tím AG2R LA MONDIALE

AG2R preteká na najvyššej úrovni profesionálnej cyklistiky. Tím súťaží v pretekoch Grand Tour, ako je Tour de France, a všetky hlavné klasiky, vrátane Paris Roubaix. Lezyne a tím WorldTour podpísali dvojročnú dohodu, ktorá zahŕňa exkluzívne používanie GPS cyklopočítačov Lezyne. Tím bude tiež vybavený LED svetlami Lezyne aj príslušenstvom na opravu pneumatík.

Elektronická produktová línia spoločnosti Lezyne sa od zavedenia LED svietidiel v roku 2011 značne rozrástla. Dnes spoločnosť z Kalifornie ponúka komplexnú platformu GPS, ktorá zahŕňa úplné navigačné schopnosti, integráciu platformy tretích strán so spoločnosťou Strava, TrainingPeaks a Today’s Plan, ako aj mnoho ďalších funkcií. So sponzorstvom tímu World Tour AG2R La Mondiale vstúpili top produkty Lezyne do profesionálnej cyklistiky na najvyššej úrovni.

AG2R team jazdí s Lezyne GPS

AG2R LA MONDIALE má bohatú históriu v profi pelotóne, ktorá siaha až do roku 1992. Pre rok 2019 bude lídrom tímu Romain Bardet, víťaz niekoľkých etáp na Tour de France,  viesť svoj tím v pretekoch Grand Tour. Tím sa tiež môže pochváliť silnou posádkou pre klasiky, vrátane Olivera Naesona, bývalého národného šampióna Belgicka. Celkom 28 jazdcov bude bojovať o víťazstvá v každom závode v kalendári WorldTour.

„Cyklistický tím AG2R LA MONDIALE Pro má veľký záujem o spoluprácu s Lezyne,“ uviedol Jean-Baptiste Quiclet, vedúci tímu. „Kvalita výrobkov nám umožňuje uspokojiť potreby našej cyklistiky na vysokej úrovni. Mapovanie a priama komunikácia s našou tréningovou platformou nám umožňuje najlepšiu koordináciu a precíznu prácu s našimi športovcami. “

Galoppin špurtuje v Abu Dhabi
ABU DHABI, UNITED ARAB EMIRATES – FEBRUARY 25: Tony Gallopin / (Photo by Justin Setterfield/Getty Images)

Celosvetový marketingový manažér spoločnosti Lezyne, Dillon Clapp, vysvetlil: „Spolupráca s tímom WorldTour, s ľuďmi ako Romain Bardet, ktorí súťažia o víťazstvo v Tour de France, bude legitimizovať prácu, ktorú sme vytvorili pri vývoji našej platformy GPS, a tiež zvýši povedomie o našich produktoch. Spätná väzba zo spolupráce s WorldTour tímom tiež poskytne jedinečnú príležitosť pre dôkladný výskum a vývoj spoločnosti Lezyne. “

Lezyne Mega XL GPS

Zameranie na Lezyne MEGA GPS líniu

Tím bude používať cyklocomputre Mega XL a Mega C GPS. Tak ako všetky produkty Lezyne, aj tieto produkty boli navrhnuté, vyvinuté a vyrobené vo vlastnom závode Lezyne. MEGA GPS línia poskytuje najlepšiu životnosť batérie vo svojej triede a ponúka všetky potrebné údaje, čo umožňuje jazdcom dosiahnuť špičkový výkon. Okrem poskytovania tréningpvých údajov, navigácia na Mega GPS bude viesť jazdcov počas preteky a poskytovať prednastavené upozornenia, označujúce kľúčové segmenty v pretekoch.

Team AG2R

V budúcnosti bude tím poskytovať neoceniteľnú spätnú väzbu, ktorá umožní Lezyne ďalej vylepšovať a inovovať celú platformu GPS, vrátane aplikácie GPS Ally a webovej stránky GPS Root.

Článok bol prevzatý zo stránky: http://blog.lezyne.com/

Ak sa vám článok páčil, kliknite:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *