Na bicykli do obchodu – Bicykluj, Nakupuj, Vyhraj

Na bicykli do obchodu

Vyberte sa do obchodu na bicykli

Občianske združenie Mám rád cyklistiku organizuje aj tento rok národnú kampaň Na bicykli do obchodu. Bude prebiehať v septembri a pôjde už o jej šiesty ročník. Cieľom tejto zaujímavej kampane je motivovať ľudí, aby sa za nákupmi vybrali na bicykloch namiesto autom. Nakupovanie na na bicykli je veľmi jednoduchý, rýchly a lacný spôsob ako prispieť k zdravej mobilite vo vašom meste alebo obci a zároveň urobiť niečo pre svoje zdravie, prírodu a celkovú dopravnú situáciu.  A zároveň spojíte dve príjemné veci – bicyklovanie s nakupovaním.

V rámci akcie Na bicykli do obchodu je pripravených aj množstvo súťaží, ktoré vám účasť v kampani ešte viac spríjemnia. Ak sa zaregistrujete, môžete vyhrať nový bicykel, víkendový pobyt v Malej Fatre, športové hodinky Lezyne GPS, stojany na bicykle a iné zaujímavé ceny.

Zaregistrujte sa a vyhrajte zaujímavé ceny

Registrácia je spustená od 1.augusta pre zákazníkov aj obchodníkov. Zaregistrujte sa na stránke nabicyklidoobchodu.sk

Registrácia Na bicykli do obchodu

Sledujte stránky kampane priebežne aj počas letnej sezóny a dostávajte informácie z prvej ruky o zaregistrovaných obchodoch. Ak tam nenájdete svoj obľúbený obchod, tak obchodníka na túto kampaň upozornite. Urobíte tak niečo pre zlepšenie životného prostredia a samozrejme aj pre seba.

Ozaj, možno neviete, ale na bicykli sa oplatí chodiť do obchodu nielen v septembri. Skúste to robiť pravidelne a uvidíte, že získate oveľa viac ako vecné ceny. A zavolajte aj kamoša, kamošku, deti, rodičov, …

Ak sa vám článok páčil, kliknite:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *