Galusky a plášte na cestné bicykle Tufo | Inovácia, ktorá mení pravidlá cestnej cyklistiky

Galusky a plášte na cestné bicykle Tufo

Ak to s cyklistikou myslíte vážne, nemusíte hľadať nič iné ako galusky a plášte na cestné bicykle Tufo. Či ste vo svete cestnej cyklistiky nováčikom alebo skúseným profesionálom, široký sortiment galusiek a cestných cyklistických plášťov Tufo vám pomôže odhaliť váš skutočný potenciál. Široký sortiment modelov galusiek a plášťov ako Comtura Prima, Calibra Plus, Comtura Duo, Comtura Trio, Comtura Aero, Comtura 4 TR, Comtura 5 TR, S33 Pro, S22 Special, Hi–Composite Carbon, Elite Ride, Elite Jet či Elite S3 sú starostlivo navrhnuté na dosiahnutie špičkových výkonov v konkrétnych podmienkach. Nájdete tu modely, ktoré sú vhodné pre pretekárov, cyklistov preferujúcich jazdy na dlhé vzdialenosti aj víkendových entuziastov. Skrátka, galusky a plášte na cestné bicykle Tufo teraz umožňujú každému rozlúčiť sa s kompromismi a privítať špecializáciu.

Galusky a plášte na cestné bicykle, ktoré zmenia vašu jazdu

Galusky a plášte na cestné bicykle Tufo vyrábané s precíznosťou a inováciou sú navrhnuté tak, aby zvýšili váš výkon, pohodlie a istotu pri každej jazde. Spájajú v sebe špičkovú technológiu, vynikajúcu priľnavosť, ochranu proti prepichnutiu či prerazeniu a výnimočnú odolnosť.

Galusky a plášte na cestné bicykle navrhnuté pre výkon

Kľúčové vlastnosti galusiek Tufo

1. Bezkonkurenčná trakcia a kontrola

Galusky a plášte na cestné bicykle Tufo sú skonštruované s pokročilým dezénom a vysokokvalitnými gumovými zmesami. Zabezpečujú výnimočnú trakciu a kontrolu na suchom aj mokrom povrchu vozovky a to pri vysokých rýchlostiach aj naklápaní v zákrutách.

2. Nízky valivý odpor

Konštrukcia galusiek Tufo vďaka sofistikovanej technológii minimalizuje trenie o vozovku. Nízky valivý odpor tak umožňuje udržať si dynamiku a dosiahnuť pôsobivú rýchlosť s menšou námahou.

3. Odolná konštrukcia

Galusky a plášte na cestné bicykle Tufo sú skonštruované tak, aby vydržali náročné podmienky cestnej cyklistiky, a preto sú vybavené odolnými materiálmi voči prepichnutiu a prerezaniu. Robustná konštrukcia zaručuje dlhšiu životnosť plášťov, čím sa znižuje frekvencia výmeny a zlepšuje celkový zážitok z jazdy na bicykli.

4. Precízne inžinierstvo

Výsledkom záväzku spoločnosti Tufo k precíznemu inžinierstvu sú cestné plášte, ktoré sú presne vyladené na optimálny výkon. Kombinácia pokročilých materiálov, sofistikovaného dizajnu a prísneho testovania zaručuje hladkú, efektívnu a citlivú jazdu.

Či už ste vášnivý pretekár alebo rekreačný cestný cyklista, galusky a plášte na cestné bicykle Tufo ponúkajú dokonalú kombináciu výkonu a spoľahlivosti. Pozdvihujú zážitok z cestnej cyklistiky, pri ktorej si dokážete lepšie vychutnať cyklovýjazdy na plášťoch Tufo.

Galusky a cestné plášte Tufo

Každý z nasledujúcich modelov Tufo, či sa už jedná o Tufo Comtura Prima, Calibra Plus, Comtura Duo, Comtura Trio, Comtura Aero, Comtura 4 TR, Comtura 5 TR, S33 Pro, S22 Special, Hi–Composite Carbon, Elite Ride, Elite Jet alebo Elite S3 je navrhnutý tak, aby vyhovoval špecifickým jazdným preferenciám.

S33 Pro

Ľahká konštrukcia a zvýšená trakcia v ostrých zákrutách, to sú tréningové galusky Tufo S33 Pro. Ide o veľmi obľúbené tréningové cestné plášte na všestranné použitie s možnosťou vyššieho tlaku hustenia. K ľahkému odvaľovaniu a dobrým jazdným vlastnostiam prispieva jemný dezén.

Galusky Tufo S33 Pro

Vhodnosť použitia galusiek:
Tréning 100%
Závod 0%

S22 Special

Galusky Tufo S22 Special ocenia jazdci, ktorí žijú pre závodenie. Tufo S22 Special predstavujú klasický model dezéna s vysokou životnosťou a vynikajúcou odolnosťou proti prepichnutiu či prerazeniu. Drážky v strednej časti dezéna zabezpečujú výbornú trakciu, robustnejší šípovitý vzor po stranách dezéna zase poskytuje vynikajúcu trakciu pri naklápaní v zákrutách. 

Galusky Tufo S22 Special

Vhodnosť použitia galusiek:
Tréning 30%
Závod 70%

Hi-Composite Carbon

Galusky Tufo Hi-Composite Carbon sú vhodné pre cestných cyklistov, ktorí hľadajú spoľahlivé cestné plášte, ktoré vydržia náročné podmienky na ceste. Použitie kompozitnej vrstvy odolnej proti prepichnutiu a vysokokompozitnej karbónovej zmesi dezéna umožňuje použitie tenšieho behúňa a stále zachovanie vysokej životnosti. Tenší dezén tiež znižuje valivý odpor, pričom si plášte zachovávajú ideálne vlastnosti tlmenia nárazov a vysokú odolnosť proti prerazeniu.

Galusky Tufo Hi-Composite Carbon

Vhodnosť použitia galusiek / plášťoviek:
Tréning 35%
Závod 60%

Elite Ride

Model galusiek Tufo Elite Ride poskytuje pohodlnú, plynulú a rýchlu jazdu s minimálnymi vibráciami aj v tých najnáročnejších podmienkach cestnej cyklistiky. Široký dezén galusiek a systém proti defektom v strednej časti účinne znižujú možnosť defektu. O odvádzanie vody a dokonalú priľnavosť na suchej aj mokrej vozovke sa stará premyslený systém drážok po stranách dezéna.

Galusky Tufo Elite Ride

Vhodnosť použitia galusiek:
Tréning 15%
Závod 100%

Elite Jet

Model galusiek Tufo Elite Jet je určený najmä pre časovky a cestné závodenie na tratiach s hladkým povrchom. Aj napriek neuveriteľne nízkej garantovanej hmotnosti má tento model dobrú odolnosť proti defektu a dobrý kilometrový výkon. Napriek super nízkej garantovanej hmotnosti majú tieto galusky dobrú odolnosť proti defektu vrátane ich životnosti. Možnosťou využitia veľmi vysokého hustiaceho tlaku ponúkajú tieto cestné plášte absolútne minimálny valivý odpor. 

Najlepšiu možnú ochranu proti prepichnutiu poskytuje VECTRAN PUNCTURE BARRIER, zatiaľčo zabezpečuje aj vynikajúcu stabilitu pri zatáčaní.

Galusky Tufo Elite Jet

Vhodnosť použitia galusiek:
Tréning 0%
Závod 100%

Elite S3

Galusky Tufo Elite S3 predstavujú vylepšeného nástupcu najvýkonnejších a najpredávanejších galusiek S3 Lite < 215 g. Aj napriek ich nízkej hmotnosti ponúkajú galusky Elite S3 výbornú ochranu proti defektom či prerazeniu a dobrú životnosť. Vylepšený bol nielen dezén, ale aj samotná stavba kostry galusky s vyšším TPI 210/375 a širšou základnou páskou. Konečným výsledkom sú vynikajúce jazdné vlastnosti.

VECTRAN PUNCTURE BARRIER pod behúňom pášťa poskytuje nielen najlepšiu možnú ochranu proti prerazeniu, ale zároveň prispieva k stabilite pri zatáčaní.  

Galusky Tufo Elite S3

Vhodnosť použitia galusiek:
Tréning 15%
Závod 100%

Comtura Prima TR

Plášte na cestné bicykle Tufo Comtura Prima patria medzi TOP modely v rade bezdušových plášťov Comtura TR. Tento model sa tak postaral o rozšírenie radu bezdušových cestných plášťov. Pre cestné plášte Comtura Prima boli vyvinuté úplne nové zmesi. Zmes behúňa poskytuje vynikajúci grip za každých podmienok. V mokrom počasí však ťažko nájdete konkurenciu. Vďaka ďalším zmesiam sú tieto plášte schopné dosahovať nízky valivý odpor a hmotnosť. Tufo Comtura Prima TR je ideálnou voľbou pre pretekársku a výkonnostnú cyklistiku.

Plášte na cestné bicykle Tufo Comtura Prima

Tufo Comtura Prima sú kompatibilné s bezdušovými ráfikmi.

Vhodnosť používania plášťov:
Tréning 40%
Závod 100%

Calibra Plus

Plášte na cestné bicykle Tufo Calibra Plus sa radia medzi veľmi ľahké závodné plášte. Hladký stred behúňa spolu s bočným dezénom zabezpečuje vyššiu rýchlosť a vynikajúce jazdné vlastnosti na mokrej alebo suchej vozovke. Cestné plášte Calibra Plus ponúkajú aj dobrú odolnosť proti prepichnutiu. Je to voľba pre tých, ktorí hľadajú zrýchlenie a prvotriednu priľnavosť.

Plášte na cestné bicykle Calibra Plus

Vhodnosť použitia plášťov:
Tréning 10%
Závod 100%

Comtura Duo

Cestné plášte Tufo Comtura Duo patria medzi najuniverzálnejší model z nového radu Comtura, ktoré zvládnu všetko a veľmi dobre. Aj keď ide o pretekárske cestné plášte, môžete od nich očakávať vynikajúcu ochranu proti prepichnutiu a veľkú odolnosť pri väčšom počte najazdených kilometrov. Vysoko účinný systém proti defektom VECTRAN DEFECT BARRIER chráni Cestné plášte Tufo Comtura Duo na najzraniteľnejšom mieste pod behúňom, čím poskytuje plášťom najlepšiu možnú ochranu proti prepichnutiu a zároveň prispieva k stabilite pri zatáčaní v zákrutách.

Cestné plášte Tufo Comtura Duo

Vhodnosť použitia plášťov:
Tréning 40%
Závod 100%

Comtura Trio

Cestné plášte Tufo Comtura Trio patria medzi najodolnejší model pneumatiky z novej rady Tufo Comtura s trojvrstvovou gumou pre optimálny výkon. Tieto výhody vysoko výkonnej ochrany bočníc boli prenesené z MTB plášťov do ľahšej aplikácie používanej pri cestných plášťoch Comtura Trio. Vysoko účinný systém proti defektom VECTRAN DEFECT BARRIER chráni cestné plášte Tufo Comtura Trio na najzraniteľnejšom mieste pod behúňom. To im poskytuje najlepšiu možnú ochranu proti prepichnutiu a zároveň prispieva k stabilite pri zatáčaní v zákrutách.  

Cestné plášte Tufo Comtura Trio

Vhodnosť použitia plášťov:
Tréning 100%
Závod 40%

Comtura Aero

Plášte na cestné bicykle Tufo Comtura Aero patria medzi najľahšie a najrýchlejšie modely z nového radu Comtura. Okrem toho, že ide o jeden z najľahších cestných plášťov na trhu, stále ponúka skvelú ochranu proti prepichnutiu a dlhú životnosť. Comtura Aero sa radia medzi pretekárske výkonné plášte s úžasnou spoľahlivosťou.

Vysoko účinný systém proti defektom VECTRAN DEFECT BARRIER chráni tieto plášte na najzraniteľnejšom mieste pod behúňom. Tým poskytuje pláštom najlepšiu možnú ochranu a zároveň prispieva k ich stabilite v zákrutách.  

Plášte na cestné bicykle Comtura Aero

Vhodnosť použitia plášťov:
Tréning 0%
Závod 100%

Comtura 4 TR

Plášte na cestné bicykle Tufo Comtura 4 TR sa radia medzi závodné modely a sú pripravené aj na bezdušové použitie. Comtura 4 TR sú veľmi dobre chránené proti defektom vďaka VECTRANTM PUNCTURE BARRIER umiestným pod behúňom. Ide o skvelé cestné plášte s vynikajúcim jazdným komfortom a vysokou životnosťou. Tieto Plášte sa majú šancu stať svätým grálom pre každého fanúšika bezdušových pneumatík.

Plášte Tufo Comtura 4 TR

Tufo Comtura 4 TR sú kompatibilné s bezdušovými ráfikmi.

Vhodnosť použitia plášťov:
Tréning 80%
Závod 100%

Comtura 5 TR

Cestné plášte Tufo Comtura 5 TR tvoria základný model v rade bezdušových plášťov Comtura TR. Pre tých, ktorí sa nechcú obťažovať s dušami sú Comtura 5 TR pripravené aj na bezdušové použitie. Tieto cestné plášte dostanete za rozumnú cenu a boli navrhnuté tak, aby ste okrem potešenia z ich jazdných vlastností získali aj spoľahlivého spoločníka pre vaše cyklovýjazdy, s dlhou životnosťou a odolnosťou voči defektom.

Tufo Comtura 5 TR sú kompatibilné s bezdušovými ráfikmi.

Plášte Tufo Comtura 5 TR

Vhodnosť použitia plášťov:
Tréning 100%
Závod 40%

Ste pripravení zlepšiť svoju cestnú cyklistiku?

Začnite zbierať jedinečné zážitky z cestnej cyklistiky s uznávaným radom cestných plášťov Tufo. Vyberte si vašu dokonalú voľbu na každú cestu od precíznosti plášťa Comtura, až po dokonalosť plášťa Elite.

Tufo Comtura Prima 4TR

Celkovo, každý už zo spomenutých modelov Tufo je navrhnutý tak, aby vyhovoval špecifickým jazdným preferenciám. A to či už ide o rýchlosť, grip, pohodlie, odolnosť, životnosť alebo kombináciu týchto faktorov. Pri výbere cestných plášťov zvážte svoj štýl jazdy, typ ciest, ktoré často navštevujete a svoje výkonnostné ciele.

Pri správnom výbere vám plášte na cestné bicykle Tufo prinesú istotu, rýchlosť a pohodu na profesionálnej úrovni.

Plášte na cestné bicykle - rýchlosť, grip

*****

Zdroj: https://www.tufo.com/en/gravel/

Ak sa vám článok páčil, kliknite:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *