Cyklokrosové galusky Tufo: Objavte svoj skutočný cyklokrosový potenciál s plášťami Tufo

Cyklokrosové galusky Tufo

Ste pripravení byť nezastaviteľní? Cyklokrosové galusky Tufo sú navrhnuté tak, aby spĺňali náročné požiadavky cyklokrosových závodov a vyhovovali jazdám v obtiažnom teréne, či sa jedná o model Tufo Cubus SG, Tufo Primus SG alebo Tufo Dry Plus. Agresívne dezény týchto cyklokrosových galusiek ponúkajú maximálnu priľnavosť a kontrolu na rôznych povrchoch. Tvar a rozmiestnenie výčnelkov dezénu zase umožňuje účinné čistenie od blata, čím sa zabraňuje jeho hromadeniu, ktoré môže brániť výkonu v náročných podmienkach. Cyklokrosové galusky Tufo sú taktiež vybavené zosilnenými behúňmi plášťov, vrátane ich bočníc.

Skrátka, vďaka kombinácii spomenutej priľnavosti, odolnosti a prispôsobivosti sú cyklokrosové galusky Tufo vynikajúcou voľbou pre cyklokrosových pretekárov a jazdcov, ktorí chcú s istotou zvládať technické trate, rýchle zjazdy a nepredvídateľné prirodzené či umelé prekážky, ktoré reprezentujú túto vzrušujúcu disciplínu. 

Galusky Tufo – kľúčové vlastnosti

Cyklokrosové galusky - kľúčové vlastnosti

1. Pokročilé vzory dezénov

Cyklokrosové galusky Tufo disponujú starostlivo navrhnutými vzormi dezénu vhodnými pre rôzny cyklokrosový terén a podmienky. Či už vás čakajú blatisté trate, trávnaté lúky alebo jazda po uvoľnenom kamenistom povrchu, tieto galusky poskytujú priľnavosť, ktorú budete potrebovať na sebavedomé zdolanie každej zákruty a prekážky.

2. Konštrukcia galusiek

Tieto galusky sú skonštruované tak, aby vydržali aj tie najnáročnejšie podmienky cyklokrosových pretekov. Disponujú robustnou konštrukciou, ktorá si poradí s ostrými hranami kameňov, vytŕčajúcimi koreňmi a ďalšími náročnými prvkami. Zosilnené bočnice chránia pred prerezaním a prepichnutím, vďaka čomu zostanú vaše pneumatiky spoľahlivé počas celých pretekov.

3. Všestranný výkon

Cyklokrosové galusky Tufo sú navrhnuté tak, aby vynikali v rôznych podmienkach svojim dezénom alebo trakciou. Od mokrých a blatistých závodov až po suché a tvrdé trate, tieto galusky poskytujú konzistentný výkon a prispôsobivosť. Všetko, čo vám umožní udržať si kontrolu a rýchlosť v akejkoľvek situácii sa ocitnete.

Galusky Tufo

Každý z nasledujúcich modelov Tufo, či sa už jedná o model Tufo Cubus SG, Tufo Primus SG alebo Tufo Dry Plus sú navrhnuté tak, aby vyhovovali špecifickým jazdným preferenciám.

Galusky Tufo - Cubus SG, Primus SG, Dry Plus

Cubus SG

Cyklokrosové galusky Tufo Cubus SG sa radia medzi všestranné modely vhodné do väčšiny terénov, vrátane najťažších cyklokrosových podmienok. Agresívny dezén zaručuje vynikajúcu trakciu a bezpečné ovládanie aj v zákrutách a to na väčšine typov povrchov. Napriek pomerne hrubému dezénu galusky Tufo Cubus SG majú veľmi nízky valivý odpor a preto ich je možné používať aj na suchom a tvrdom podklade. Vďaka zosilneným bočniciam a odolnému plášťu je cyklokrosový plášť Cubus SG navrhnutý tak, aby odolal náročným podmienkam cyklokrosových tratí a zvýšil odolnosť proti prepichnutiu a celkovú životnosť. O pohlcovanie nárazov sa stará špeciálne vyvinutá mäkká zmes behúňa.

Tufo Cubus SG - cyklokrosové galusky

Primus SG

Cyklokrosové galusky Tufo Primus SG sú vhodné pre väčšinu terénov vrátane rozmočených povrchov či hlbokého blata. Nový unikátny samočistiaci dezén galusiek Primus SG zabezpečuje vynikajúcu trakciu a spolu s postrannými výčnelkami sa starajú o bezpečné a stabilné zatáčanie v zákrutách. Robustný plášť, špeciálne vyvinutá mäkká zmes behúňa, zosilnené bočnice, vysoká odolnosť proti prepichnutiu a dlhá životnosť robí z galusiek Tufo Primus SG ideálneho partnera pre náročné cyklokrosové súťaže. S cyklokrosovými plášťami Tufo Primus SG sa nezúčastňujete len pretekov, ale pripravujete sa na triumf. 

Primus SG Tufo - cyklokrosové galusky

Dry Plus

Cyklokrosové galusky Tufo Dry Plus, ako napovedá samotné pomenovanie modela,sú vhodné najmä pre suchý a uvoľnený terén, tiež pre zasnežený a zamrznutý terén. Jemný vzor dezéna plášťa Dry Plusso špeciálnymi bočnými výčnelkami zabezpečuje ľahkú jazdu s istým ovládaním v zákrutách. Extrémna nízka hmotnosť, vysoký počet TPI, dobrá odolnosť proti defektom a špeciálna vyvinutá mäkká zmes behúňa pohlcujúca nárazy, robia z cyklokrosových galusiek Tufo Dry Plus ideálneho spoločníka pre tých, ktorí hľadajú kontrolu a rýchlosť. Či už sa pohybujete po ujazdených poľných, lúčnych či lesných cestách alebo asfalte, galusky Dry Plus od spoločnosti Tufo sú navrhnuté pre podávanie nekompromisných cyklokrosových výkonov.

Dry Plus - cyklokrosové galusky Tufo

S galuskami Tufo dokážete nanovo definovať svoje hranice

Cyklokrosové galusky TUFO niesu len súčasťou vášho bicykla, sú rozšírením vašich ambícií víťaziť v cyklokrosových závodoch či zdolávať dlhšie a náročnejšie cyklotúry. Vitajte teda v rade cyklokrosových plášťov Tufo, v ktorom sa stretáva špičkový výkon s bezkonkurenčnou odolnosťou. Či už potrebujete zdolávať blatistý terén, jazdíte po suchom povrchu alebo sa pohybujete v nepredvídateľnom teréne, Tufo má pre vás dokonalé riešenie.

Cyklokrosové galusky dokonalé riešenie

Galusky Tufo sú totiž určené pre jazdcov, ktorí nedovolia, aby terén určoval ich hranice. Musia byť rovnako odolné ako aj samotný jazdec.

*****

Zdroj: https://www.tufo.com/en/gravel/

Ak sa vám článok páčil, kliknite:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *