Gravel bicykel Marin FOUR CORNERS | Pre cestovanie po svete

Gravel bicykel Marin Four Corners pre cestovanie

Chcete cestovať po svete? Vsaďte na Four Corners. Model Four Corners je gravel bicykel určený pre dobrodružných jazdcov, ktorí sú pripravení preskúmať aj akúkoľvek cestu, lesný chodník, poľnú cestu či ľahký singletrack, ktorý sa nachádza za ďalším rohom. Poloha riadidiel a široké možnosti upnutia cyklovýbavy a batožiny umožňujú vyraziť na cesty s týmto gravel bicyklom na celé dni, ako aj ho využívať na každodenné dochádzanie do práce.

Rám a vidlica z masívnej ocele 4130 CrMo sú navrhnuté tak, aby zvládli uniesť všetku vašu batožinu, vrátane až šiestich možností pre upnutie držiakov na fľaše, majú úchyty na montáž zadného a predného nosiča a blatníkov. Geometria rámu Four Corners je založená na biometrických údajoch, vyrába sa v piatich rôznych veľkostiach vhodných pre výšku jazdcov od 150 do 193 cm. Veľkosť kolies je 650B alebo 700C primeraná v závislosti od veľkosti rámu bicykla. Ten zároveň ponúka veľkorysý priestor na dostatočne široké plášte a tým aj kotúčové brzdy, ktoré vás dokážu stále spoľahlivo zastaviť.

Skrátka, počas týždňa si so sebou môžete zobrať do práce notebook a náhradné oblečenie, a cez víkend na svoj gravel bicykel Marin FOUR CORNERS viete naložiť stan, spacák, kempingový varič a môžete vyraziť na celo-dňové potulky prírodou.

Použité technológie pri modele FOUR CORNERS

Gravel bicykel Marin Four Corners
  • Päť veľkostí rámu – Four Corners je k dispozícii v piatich veľkostiach rámu, aby sa bez kompromisov prispôsobil jazdcom s výškou od 150 do 193 cm. Pre správne prispôsobenie a ovládanie bicykla veľkosti XS a S sa používajú kolesá 650B, veľkosti M, L a XL používajú kolesá 700C.
  • Úchytky na fľašku / príslušenstvo – tento gravel bicykel je vybavený veľkým množstvom úchytov pre držiaky na fľaše na vodu, taktiež prednými a zadnými nosičmi a blatníkmi.
  • Vysoká hlavová rúra – Model Four Corners je postavený tak, aby umožňoval väčšiu nosnosť rámu aj pre jazdu s väčšími bočnými brašňami, skvelý výhľad jazdca na okolie, ako aj možnosť využiť viacero polôh na cestných/gravel riaditkách pre celodennú pohodlnú jazdu.
  • Diskové brzdy – kotúčové brzdy poskytujú ľahko kontrolované hladké zastavenie za všetkých podmienok s minimálnou údržbou. Ich účinnosť je obzvlášť dôležitá pri jazde pri plne naloženom bicykli.
  • Oceľ je skutočná – Four Corners používa masívne a tvarované rámy Series 1 vyrobené z ocele 4130 a špeciálne vyladené na turistiku s batožinou a vzpriameným posedom pre pohodlnú a efektívnu celodennú jazdu.
  • Technológia pickle packing – nohy vidlice na bicykli Four Corners majú extra úchyty na výbavu, takže takto môžete uchytiť ďalšie košíky na fľaše alebo predné nosiče.

Gravel bicykel Marin – FOUR CORNERS

Four Corners - Gravel bicykel pre cesty a chodníky

Určenie: Výjazdy do prírody, niekoľkodňové výlety/bikepacking, aj každodenné dochádzanie do práce

Charakteristika: RIADIDLÁ: Cestné/gravel |  VEĽKOSŤ KOLIES: 700C, 650B | RÁM: CroMo/oceľ | ROZSAH VEĽKOSTÍ: XS, S, M, L, XL | FARBA: Čierny lesk, zelený lesk

Popis: Gravel bicykel Four Corners je postavený na každodenné dochádzanie do práce aj víkendové dobrodružstvá. Jeho oceľový rám, ktorého veľkosť si viete vybrať presne na svoju výšku je rovnako pohodlný na asfalte, ako na nerovnom teréne. Navyše, vďaka veľkému množstvu úchytov je ho možné naložiť výbavou aj na niekoľkodňovú cykloturistiku či bikepacking.

Cena: 1 099 €

Pozrieť modely: FOUR CORNERS >>

Marin Four Corners - gravel bicykel pre lesné cesty, chodník a singletrack
Ak sa vám článok páčil, kliknite:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *