Gravel bicykel Marin LOMBARD | Pre dochádzanie do práce

Gravel bicykel Marin Lombard pre jazdy mestom

Potrebujete rýchlo dochádzať do práce? Je čas presedlať na LOMBARD. Tuhý a rýchly gravel bicykel Lombard zn. Marin bol vyvinutý na jazdy v tvrdom mestskom prostredí, rozbité cesty, chodníky, ale poradí si aj s lesnými cestami. Inými slovami ide o schopnú šelmu, ktorá vás s istotou dovezie do cieľa ak deň čo deň potrebujete odviezť do práce, či si chcete zajazdiť v teréne. Reflexná grafika rámu gravel bicykla Lombard vás zviditeľní zo všetkých strán pred motoristami pri večerných a skorých ranných jazdách na ceste do práce. A vďaka odolným komponentom a širším plášťom môžete prejazdy mestom brať odteraz ako hru na ihrisku.

Veľké kolesá a široké plášte 700×40 mm sa postarajú o hladké prechody aj tými najvymletejšími chodníkmi či cestami, zatiaľčo pevný hliníkový rám vám kedykoľvek poskytne pevnú oporu pri šprinte alebo pri výšľape aj tej najstrmejšej horskej cesty. Cestné/gravel riaditká, konzistentne výkonné kotúčové brzdy a spoľahlivé komponenty radenia sú pripravené na každodenné používanie na asfalte aj mimo neho a to za každého počasia. Celkový vzhľad tohoto modelu vylepšujú interne vedené lanká a bowdeny. Či už denne dochádzate do práce v meste alebo sa celé hodiny radi vyvážate po krajine, gravel bicykel Lombard bude vaším spoľahlivým spoločníkom kamkoľvek sa na ňom vyberiete.

Použité technológie pri modele Lombard

Gravel bicykel Marin Lombard 1
  • Hliníkový rám série 3 alebo série 2 – Lombard 2 ponúka hliníkový rám série 3 a karbónovú vidlicu, zatiaľ čo gravel bicykel Lombard 1 je vybavený hliníkovým rámom série 2 a hliníkovou vidlicou. Oba modely majú vnútorné vedenie káblov a reflexnú grafiku rámu.
  • Veľkoobjemové plášte – model Lombard je vybavený plášťami 700Cx40 mm s ochranou proti prepichnutiu, pričom je možné použiť až plášte 700Cx45 mm, ktoré poskytujú extra trakciu a pohodlie na prejazd rozličných povrchov a zároveň sú rýchle.
  • Široký rozsah prevodov – 18 a 20 rýchlostné prevody Shimano ponúkajú ľahké sprevodovanie na zdolávanie strmých stúpaní a zároveň aj dostatočne ťažké prevody vhodné na zdolávanie osobných rýchlostných rekordov.
  • Diskové brzdy – hydraulické kotúčové brzdy na gravel bicykli Lombard 2 a mechanické kotúčové brzdy na bicykli Lombard 1 poskytujú potrebnú brzdnú silu v akýchkoľvek podmienkach a vyžadujú si minimálnu údržbu počas celej sezóny.

Gravel bicykel Marin – LOMBARD 1

Marin Lombard - gravel bicykel pre lesné cesty

Určenie: Dochádzanie na dlhé vzdialenosti do práce a ľahká cykloturistika

Charakteristika: RIADIDLÁ: Cestné/gravel |  VEĽKOSŤ KOLIES: 700C | RÁM: Aluminum | ROZSAH VEĽKOSTÍ: 49, 52, 54, 56, 58, 60 | FARBA: Saténová reflexná farba/uhlíková

Popis: Model Lombard 1 je rýchly gravel bicykel určený pre každodennú jazdu v náročnom mestskom prostredí, ale poradí si aj s nespevnenými lúčnymi či lesnými cestami. Široký rozsah prevodov vám dovolí využitie maximálnej rýchlosti alebo sily v akomkoľvek členitom mestskom teréne sa ocitnete. Odrazové prvky Bulit-in vás zase udržia viditeľných na cestných komunikáciach zo všetkých strán pri večerných či skorých ranných jazdách do práce. A vďaka odolným komponentom, veľkým kolesám a širokým plášťom nebudete mať problém prekonávať akékoľvek vysoké obrubníky, hlboké výmole či iné nerovnosti – takže prechody mestom sa premenia na hru na ihrisku.

Cena: 1 049,00 €

Pozrieť model: LOMBARD 1 >>

Lombard 1 - Gravel bicykel pre rozbité cesty, chodníky
Ak sa vám článok páčil, kliknite:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *