Marin Alpine Trail E – dokonalý enduro spoločník na dobrodružstvo v teréne

Marin Alpine Trail E - horský elektrobicykel mullet

Či už ste bikeparkový nadšenec, enduro pretekár alebo si jednoducho radi užívate prechody náročnými horskými chodníkmi, ktorýkoľvek elektrobicykel z novej kolekcie Marin Alpine Trail E si vyberiete, bude perfektnou šelmou pre túto prácu. 

Pri tvorbe kolekcie trailových elektrobicyklov Marin Rift Zone E sa nechala firma Marin opäť inšpirovať úspechmi svojich celoodpružených mechanických enduro bicyklov zo serie Alpine Trail a vytvorila novú kolekciu enduro elektrobicyklov Marin Alpine Trail E. A tá je dokonalým spoločníkom pre milovníkov adrenalínu, ktorým ponúka robustnú, odolnú celoodpruženú konštrukciu rámu, výkonný elektromotor, pokročilý systém odpruženia, silnú batériu, precízne a pohodlné ovládanie a všestranné jazdné režimy.

Mullet elektrobicykel Marin Alpine Trail E

Základná charakteristika celoodpruženého elektrobicykla Marin Alpine Trail E

Marin Alpine Trail E je ultimátny celoodpružený enduro elektrobicykel s pridanou podporou vysoko výkonného motora a dlhou životnosťou batérie. Preto, bez ohľadu na to kde jazdíte, alebo po akých trailoch sa spúšťate, s Alpine Trail E môžete všetko opakovať znova a znova a znova. Vaše nohy budú stále čerstvé a batéria plná. Inými slovami, Alpine Trail E je vašou vstupenkou k maximálnej zábave a nezabudnuteľným zážitkom.

K dispozícii sú tri modely celoodpružených horských elektrobicyklov / Mulletov Marin Alpine Trail E: základný model Alpine Trail E, Alpine Trail E1 a vrcholný model Alpine Trail E2 s najvyššou špecifikáciou a najžiadanejšími prvkami. 

Mullet elektrobicykel Marin Alpine Trail E, Alpine Trail E1, Alpine Trail E2

Hliníkový rám série 4

Modely Alpine Trail E sú postavené na hliníkových rámoch série 4 s detailným kovaním, vysoko sofistikovaným tvarovaním rámovej kostry a úplným vnútorným vedením káblov. To ponúka jazdcovi výnimočne pevný zliatinový rám so špičkovým vzduchovým odpružením vpredu aj vzadu.

Alpine Trail ponúka hliníkový rám série 4

Bezkonkurenčný výkon v akomkoľvek teréne

O pohon elektrobicykla Alpine Trail E sa stará Shimano EP6 poháňaný 504Wh batériou, pri modeli Alpine Trail E1 je to pri novom modeli 2023 už taktiež elektropohon Shimano EP6 so 630Wh batériou a Alpine Trail E2 je vybavený jedným z najsilnejších motorov Shimano EP8, poháňaný robustnou batériou až o 630Wh. Tieto vysoko výkonné elektromotory poskytujú okamžitú akceleráciu a účinnú asistenciu pri pedálovaní. To zabezpečuje prejdenie veľkých vzdialeností bez toho, aby ste sa spotili, alebo aby ste dokázali bez námahy zdolať aj tie najstrmšie stúpania a náročné horské chodníky. Typické pre elektropohony Shimano je okrem ich vysokého výkonu aj štýlový dizajn a tichý chod. Skrátka, pripravte sa na to, že budete ohromení jedinečným výkonom z úplne nového rozmeru dobrodružstva v teréne s Marin Alpine Trail E.

Marin Alpine Trail E poháňaný Shimano EP6, EP8

Vylepšené odpruženie pre hladkú jazdu

Pokročilý systém odpruženia prednej vidlice či zadného tlmiča od X-Fusion, Rock Shock alebo Fox zaisťuje hladkú a pohodlnú jazdu počas absorbovania nárazov a nerovnosti, zatiaľčo poskytuje výnimočnú trakciu a stabilitu počas zjazdov aj prechodov tých najnáročnejších úsekov. S intuitívnym ovládaním, citlivými brzdami, muletovými kolesami (27,5” vzadu, 29” vpredu) a vyváženou geometriou rámu je tento elektrobicykel z rady Marin Alpine Trail E pripravený na to najlepšie alebo najhoršie, s čím sa môžete na trailoch stretnúť.

Vidlica X-Fusion, Rock Shock, Fox - Alpine Trail
Tlmič X-Fusion, Rock Shock, Fox - Alpine Trail

Celoodpružený Mullet – unikátna všestrannosť zmiešaných veľkostí kolies

Čo je to Mullet bike alebo bicykel? Mullet je horský bicykel, ktorý kombinuje 29-palcové koleso vpredu a 27,5-palcové koleso vzadu. Kombinácia rôznych veľkostí kolies tak optimalizuje výkon bicykla. Predné koleso o veľkosti 29” a zadné o veľkosti 27,5”+ sú ideálnou kombináciou pre náročné parkourové či enduro zjazdy alebo prechody náročnými horskými chodníkmi. Predné koleso sa dokáže ľahko prevaliť cez akúkoľvek prekážku na trailoch a zároveň ponúka najlepšiu trakciu v zákrutách. Mohutné zadné koleso s rozmermi  27,5” x 2,8” zase dodáva elektrobicyklu hravosť a zlepšuje trakciu pri zrýchlení a brzdení. Či už zdolávate strmé stúpania alebo zostupujete po skalnatých cestách, Mullet celoodpružený Marin Alpine Trail E so zmiešanými rozmermi kolies vám zaistí bezkonkurenčný zážitok z jazdy s maximálnou kontrolou a istotou.

Celoodpružený Mullet Alpine Trail E

Optimalizovaná teleskopická sedlovka

Moderný trailový jazdec podľa situácie potrebuje, aby mu sedlo pri zjazdoch či prechodoch cez náročný technický terén neprekážalo. Na druhej strane, nízko posadené rámy vyžadujú, aby sedlo bolo počas pedálovania fyziologicky v čo najideálnejšej výške. Teleskopická sedlovka (dropper post) na modeloch Marin Alpine Trail E vám umožňuje bez námahy znížiť alebo zdvihnúť sedadlo aj na náročných trasách pomocou jednoduchej páčky a to vám umožní okamžite sa prispôsobiť meniacim sa podmienkam na ceste. Či už zdolávate strmé stúpania alebo prechádzate príkrymi kamennými záhradami (garden rocks) alebo zákrutami Marin Alpine Trail E zaistí, že budete vždy v perfektnej jazdeckej pozícii, čo vám umožní sústrediť sa na to najdôležitejšie – vzrušenie z jazdy!

Marin Alpine Trail E a teleskopická sedlovka

Zhrnutie

  • Marin Alpine Trail E vychádza z obľúbeného celoodpruženého enduro bicykla Marin Alpine Trail
  • je postavený na hliníkovom ráme série 4
  • ponúka až 160 mm zdvih vpredu a vzadu 205×65 mm
  • odpruženie variuje podľa vybraného modela značky X-Fusion, Rock Shock alebo Fox
  • poháňaný je motormi Shimano EP6 alebo Shimano EP8
  • Celoodpružený Marin Alpine Trail E je v prevedení Mullet
  • vybrať je možné z troch možných zostavení od 4 799 € po 6 499 €

Dostupné modely celoodpružených enduro elektrobicyklov Marin Alpine Trail

Marin Alpine Trail E

Základný model enduro elektrobickla Marin Alpine Trail E prináša zábavu za mimoriadne priaznivú cenu. Pretože, prečo by si mali užívať len tí najbohatší?

Horský celoodpružený enduro elektrobicykel Marin Alpine Trail E

Marin vytvoril celoodpružený horský elektrobicykel schopný jazdiť vo veľkých horách, ktorý zvládne prechody aj tými najnáročnejšími horskými chodníkmi na svete. Je vybavený úžasným elektropohonom Shimano EP6, o odpruženie sa stará X-Fusion, o prevody zase 10-rýchlostný pohon Shimano a dlhú výdrž podporuje interná 504Wh batéria. Celú túto dokonalosť dopĺňajú výkonné 4-piestikové brzdy TRP s 203 mm rotormi a plášte od Vee Tire Co, so širokou radou ďalších špičkových komponentov od Marin.

Cena: 4 799 €

Marin Alpine Trail E1

Celoodpružený horský enduro elektrobicykel Marin Alpine Trail E1

Celoodpružený horský enduro elektrobicykel Marin Alpine Trail E1 sa nachádza presne uprostred rodiny Alpine Trail a ponúka výkon a hodnotu v rovnakej miere. Výberom modelu Alpine Trail E1 získate upgrade na batériu s ešte silnejšou výdržou o 630Wh, silný elektromotor Shimano EP6, vidlicu a tlmič od Rock Shock 35 Gold RL / Rock Shock Super Deluxe Coil R a spoľahlivý 11-rýchlostný pohon Shimano Deore. Celoodpružený elekrobicykel Alpine Trail E1 oceníte, ak preferujete dlhé a náročné túry, kde je potrebné zdolávať pasáže s kameňmi či koreňmi. Oproti hartailu ponúka väčšiu trakciu a vďaka nízkemu stredu je dobre vyvážený.

Kľúčové vylepšenia oproti modelu Alpine Trail E

  • Shimano 630Wh batéria
  • Odpruženie Rock Shock 35 Gold RL / RockShox Super Deluxe Coil R
  • 11-rýchlostný pohon Shimano Deore s kazetou 11-51t

Cena: 5 199 €

Marin Alpine Trail E2

Marin Alpine Trail E2 - celoodpružený horský enduro elektrobicykel

Celoodpružený enduro elektrobicykel Marin Alpine Trail E2 je najvyšší model Alpine Trail, ktorý je pripravený zvládnuť aj tie najdrsnejšie a najnáročnejšie parkoury, enduro súťaže či horské cyklotrasy. Aby firma Marin a jej dizajnéri dosiahli to najlepšie čo dokáže trh vôbec dnes ponúknuť, vybavili tento Mullet model Alpine Trail E2 jedným z najsilnejších elektromotorov Shimano STEPs EP801 v kombinácii s batériou o výdrži 630 Wh. O odpruženie prednej vidlice a zadného tlmenia sa stará Fox 38 Performance Elite (160mm travel) / Fox Float DPX2, Performance Elite (205x65mm), o radenie spoľahlivý 12-rýchlostný prevod Shimano XT a SLX, o brzdenie vysokoúčinné 4-piestikové brzdy TRP a o solídnu trakciu predný plášť Maxxis Assegai 29×2.5” a zadný plášť Maxxis Minion DHR II 27.5×2.8”.

Kľúčové vylepšenia oproti modelu Alpine Trail E1

  • Elektropohon Shimano STEPS EP801
  • Odpruženie Fox 38 Performance Elite (160mm travel) / Fox Float DPX2, Performance Elite (205x65mm)
  • 12-rýchlostné radenie Shimano XT/SLX s 10-51-stupňovou kazetou
  • Kotúčové brzdy TRP DH-R Evo so 4 piestikmi

Cena: 6 499 €

Vitajte v novej ére vzrušenia z jazdy na trailoch!

Marin Alpine Trail E je špičková kolekcia celoodpružených enduro elektrobicyklov / Mulletov navrhnutých tak, aby pozdvihli na novú úroveň vaše dobrodružné cyklovýjazdy v teréne s priateľmi či osamote. Tieto výnimočné celoodpružené elektrické Mullety kombinujú najmodernejšie technológie, robustnú konštrukciu a inovatívny dizajn, vďaka čomu sú dokonalými spoločníkmi pre adrenalínových nadšencov preferujúcich parkoury, enduro preteky, ale aj pre tých, ktorí preferujú  zdolávanie náročných horských trailov. Preto, či už zdolávate skalnaté terény alebo zdolávate zjazdy, séria Marin Alpine Trail E predefinuje spôsob, akým zažijete cestu. Či už ste bike-parkourový nadšenec, enduro pretekár, alebo si jednoducho radi užívate prechody náročnými horskými chodníkmi, určite si budete vedieť vybrať z novej kolekcie Marin Alpine Trail E perfektného spoločníka pre túto zábavu.

Celoodpružený enduro elektrobicykel / mullet Marin Alpine Trail
Marin Alpine Trail - celoodpružené elektrické Mullety

Zdroj: https://www.marinbikes.com/bikes/family/alpine-trail-e

Ak sa vám článok páčil, kliknite:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *