Univerzálny trailový bicykel Rift Zone E od spoločnosti Marin je elektrický

Marin Rift Zone E - horský elektrobicykel

Kolekcia Marin Rift Zone E prináša nový zážitok do zábavnej jazdy na trailoch a pridáva k nemu bezkonkurenčný výkon, ktorý si poradí s každým svahom. Už samotný mechanický trailový bicykel Marin Rift Zone je pekelne zábavný. To nie sú len marketingové tvrdenia, ale vychádza to zo skúsenosti samotných testerov bicyklov. Takže, teraz sa „Rifty Fun“ rozširuje uvedením novej kolekcie Marin Rift Zone E o tri nové elektrobicykle poháňané systémom Shimano STEPS.

Základná charakteristika elektrobicykla Marin Rift Zone E

K dispozícii sú tri modely horských elektrobicyklov Marin Rift Zone: základný model Rift Zone E, Rift Zone E1 a vrcholný model Rift Zone E2 s najvyššou špecifikáciou a najžiadanejšími prvkami. 

Elektrobicykel Marin Rift Zone E, Zone E1, Zone E2

Všetky tri modely elektrobicyklov z novej kolekcie Rift Zone E sú založené na hliníkovom ráme Marin Series 4 MultiTrac, ale s dodatočným 10 mm zdvihom vzadu. Takže vpredu aj vzadu je teraz 140 mm odpruženie.

Hliníkový rám Rift Zone E Marin Series 4
Rift Zone E ponúka tlmič a vidlicu so 140 mm zdvihom

O pohon elektrobicykla Rift Zone E2 sa stará najvýkonnejší model motora Shimano STEPS – EP801 a pri modeloch Rift Zone E1 a Rift Zone E je to nový, ľahký model motora EP6. Oba motory ponúkajú krútiaci moment 85 Nm poháňaný 630Wh batériami, resp. 504Wh batériou v základnom modele E. Batéria 540Wh má však veľkosť a tvar ako batéria s väčšou kapacitou a tak sa dá v budúcnosti vylepšiť.

Marin Rift Zone E poháňaná Shimano STEPS EP801 alebo EP6

A nakoniec, ako súčasť balíka pripraveného na jazdu sú oba modely elektrobicyklov Rift Zone E1 a Rift Zone E2 vybavené vložkami do pneumatík CushCore, takže sa môžete bez obáv vybrať na cyklovýlety aj po tom najnáročnejšom povrchu či teréne s vedomím dodatočnej ochrany plášťov proti prepichnutiu, prerezaniu či prerazeniu.

Rift Zone E1 a Rift Zone E2 - plášte vybavené vložkami CushCore

Zhrnutie:

  • Elektrobicykel Marin Rift Zone vychádza z obľúbeného trailového bicykla Marin Rift Zone
  • je postavený na hliníkovom ráme
  • ponúka 140 mm zdvih vpredu a vzadu
  • poháňaný je motorom Shimano STEPS EP801 alebo EP6
  • vybrať je možné z troch zostavení od 4 899 € po 6 699 €

Dostupné modely elektrobicyklov Marin Rift Zone E

Marin Rift Zone E

Horský elektrobicykel Marin Rift Zone E

Základný model Marin Rift Zone E je cenovo najvýhodnejší elektrobicykel, ktorý ponúka úžasný výkon bez toho, aby ste museli prepadnúť banku. O odpruženie sa starajú tlmiče RockShox a X-Fusion, Shimano Deore prináša odolný a spoľahlivý 10-rýchlostný pohon a úplne nová pohonná jednotka Shimano STEPS EP6 vás poženie hore akýmkoľvek strmými, či dlhými svahmi. Základný model elektrobicykla Marin Rift Zone sa štandardne dodáva s 504WH batériou s možnosťou rozšírenia za silnejšiu 630WH batériu pre ešte väčší dojazd.

Charakteristika elektrobicykla Rift Zone E

  • rám MultiTrac série 4, zdvih 140 mm
  • pohonná jednotka Shimano STEPs EP6, interná batéria 504Wh
  • vidlica RockShox 35 Silverfork, 140 mm zdvih
  • tlmič X-Fusion O2 Pro R shockw AV
  • 10-rýchlostný pohon Shimano Deore
  • kotúčové brzdy TRP Slate EVOhydraulic
  • pneumatiky Vee Tire Co. Attack HPL 29 × 2,5″

Cena: 4 899 €

Marin Rift Zone E1

Horský elektrobicykel Marin Rift Zone E1

Model Marin Rift Zone E 1 strednej cenovej kategórie Rifty E krásne vyvažuje výkon, vybavenie a hodnotu. O odpruženie sa stará RockShox, Shimano Deore, prináša odolný a spoľahlivý 11-rýchlostný pohon a úplne nová pohonná jednotka Shimano STEPS EP6 vás s ľahkosťou vynesie aj na tie najodľahlejšie a najpríkrejšie svahy. Štandardne sa dodáva s 630Wh batériou pre maximálny dojazd, zatiaľčo plášte sú vybavené vložkami CushCore.

Kľúčové vylepšenia oproti modelu Rift Zone E

  • 630Wh batéria
  • Odpruženie RockShox Pike/Deluxe Select+
  • 11-rýchlostný pohon Shimano Deore s 11-51-stupňovou kazetou
  • Vložky do pneumatík CushCore a tesniaca hmota na pneumatiky Marin

Cena: 4 929 €

Marin Rift Zone E2

Horský elektrobicykel Marin Rift Zone E2

Špičkový, bezkonkurenčný model Rifty Marin Rift Zone E2 ponúka najvyšší výkon vrátane výbavy, zatiaľčo sa jeho cena stále drží pri zemi. O odpruženie sa stará Fox, o pohon špičková pohonná jednotka Shimano STEPS EP8, o sprevodovanie 11-rýchlostné Shimano XT a o maximálny dojazd 630WH batéria. Súčasťou balenia sú aj vložky do plášťov CushCore a bezdušový tmel Marin.

Kľúčové vylepšenia oproti modelu Rift Zone E1

  • Pohonná jednotka Shimano EP8
  • Odpruženie Fox 36/Float X Performance Elite
  • 11-rýchlostný pohon Shimano Deore XT LINKGLIDE
  • Hydraulické kotúčové brzdy TRP DH-R Evo so 4 piestikmi

Cena: 6 699 €

Pre každého cyklistu niečo

Marin Rift Zone je revolučná kolekcia elektrobicyklov navrhnutá tak, aby pozdvihla vaše zážitky z jazdy v teréne na novú úroveň. Tieto vysoko výkonné elektrobicykle kombinujú špičkovú technológiu pokročilým systémom odpruženia, majú ľahký a robustný rám, intuitívny ovládací panel, precízne inžinierstvo a bezkonkurenčnú kvalitu vyhotovenia.

Výkonné elektrobicykle - séria Marin Rift Zone E

Či už ste skúsený horský cyklista, alebo príležitostný jazdec, ktorý hľadá dokonalého spoločníka pri vašich dobrodružných výjazdoch, séria Marin Rift Zone E má pre každého niečo.


Zdroj: https://www.marinbikes.com/news-reviews/the-marin-rift-zone-e-is-a-ride-all-day-emtb-with-trail-bike-dna

Ak sa vám článok páčil, kliknite:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *