Nová enduro pneumatika Panaracer Pandura

enduro-pneumatika-panaracer-pandura

Japonský výrobca predstavil svoju novú enduro pneumatiku Panaracer Pandura už tradične na najväčšom cyklistickom festivale v Amerike  Sea Otter Classic. 

enduro-pneumatika-panaracer-pandura

Panaracer Pandura

Pnadura je all-mountain / enduro pneumatika, ktorá bude zatiaľ v ponuke len v rozmere 27,5 × 2,4. Je ale pravdepodobné, že čoskoro ju doplní aj rozmer 2,60 pre 27,5+ bicykle. Viac sa čoskoro dozvieme určite už na výstave Eurobike koncom augusta.

 Pneumatika bude k dispozícii v niekoľkých verziách, od modelu cenovo dostupnej verzie s drôtenou pätkou a zmesou Dual Compound až po kevlarovú verziu s Triple Compound (3C) zmesou, ktorú si vybrala aj zjazdárska hviezda Cedric Gracia. Verzia 3C má tvrdšie stredové štoplíky dezénu pre vyššiu rýchlosť a mäkšie po stranách pre lepšiu trakciu. Samotný plášť je vyrobený z dvoch zmesí s pevnejším materiálom na vonkajšej stene, kvôli lepšej opore. Pandura bude pracovať najlepšie v suchých podmienkach a na nespevnenom podklade. 

Pozrite si, čo na nové plášte Panaracer Pandura hovorí majster Cedric Gracia, ktorý je už tradičnou tvárou japonskej značky.

Na Slovensku si plášte Panaracer Pandura budeme môcť kúpiť koncom roka.

Obrázok a väčšina textu bola prevzatá zo stránok www.mtbr.com.

Ak sa vám článok páčil, kliknite:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *