Gravel bicykel Marin HEADLANDS | Pre lovcov výkonov

Gravel bicykel Marin Headlands - pre výkon

Ste lovcom výkonov? Headlands je vaša odpoveď! Gravel bicykel Headlands preniesol to najlepšie z radu Gestalt X, ale do úplne nového rámu z karbónových vlákien. Moderná geometria, veľkorysý priestor pre široké plášťe a excelentné jazdné vlastnosti, to všetko spolu vytvára z tohoto ľahkého gravelu neuveriteľnú schopnú riadenú strelu, ktorá prekoná všetky vaše očakávania.

Model Marin Headlands, pomenovaný podľa jedného z naj-ikonickejších gravel úsekov pobrežia v západnej Amerike, stelesňuje všetku jeho krásnu a drsnosť. Karbónový rám je účelovo skonštruovaný pre dobrodružstvá určené pre rozmanitý terén a povrchy, či už ide o krátke dni alebo dlhé týždne v sedle.

Špecifická konštrukcia rámu si berie príklad z moderných horských bicyklov stavaných pre technicky náročné trate, pričom si zachováva línie pre pohodlnú, rýchlu a efektívnu jazdu v rovinatom teréne. Jazdu spríjemňujú veľké kolesá a široké plášte s rozmermi až 700×45 mm alebo 650Bx47 mm. Vnútorné vedenie káblov a množstvo pripravených úchytov na ráme vám umožní vybaviť bicykel čímkoľvek, od držiakov na cyklistické fľaše, až po uchytenie nosičov pre brašne rozličných objemov, zatiaľčo blatníky môžu premeniť váš gravel bicykel na živel, schopný jazdiť v akýchkoľvek nepriaznivých podmienkach.

Použité technológie pri modeloch HEADLANDS

Rám, geometria, plášte - gravel Headlands
  • Headlands má karbónový rám – rám z uhlíkových vlákiennavrhnutý, aby zodpovedal požiadavkám vytrvalostných jazdcov aj pretekárov.
  • Voľný priestor pre plášte – Headlands bol navrhnutý s dostatočným priestorom pre plášte, až do rozmerov 700Cx45 alebo 650Bx50, pripravené zvládnuť aj najdrsnejšie povrchy.
  • Kompatibilita s teleskopickou sedlovkou – Headlands je vybavený pre osadenie teleskopickej sedlovky, pričom Headlands 2 je ňou už vybavený.
  • Odnímateľná výstuha sedlovej vzpery – umožňuje veľmi ľahko pridať blatníky v nepriaznivom počasí, pričom zachováva čistý hladký vzhľad rámu v prípade, že blatníky nepotrebujete.

Dostupné modely Marin HEADLANDS

Gravel bicykel – HEADLANDS 2

Gravel bicykel Marin Headlands 2

Určenie: Dobrodružná jazda na cestách a v teréne, dochádzanie na dlhé vzdialenosti do práce, jazda po nespevnených povrchoch

Charakteristika: RIADIDLÁ: Cestné/gravel |  VEĽKOSŤ KOLIES: 700C | RÁM: Carbon Fiber | ROZSAH VEĽKOSTÍ: 49, 52, 54, 56, 58, 60 | FARBA: lesklá čierna/oranžová

Popis: Plne naložený bicykel umožňuje rýchlo a ľahko zvládnuteľné dobrodružstvá v teréne, preteky na šotoline a CX… alebo jednoducho môžete objavovať vaše obľúbené trate a chodníky. Marin Headlands je špičkový gravel a adventure bicykel z karbónu, ktorý je vyrobený tak, aby bol bleskovo rýchly, vzbudzoval dôveru a bol mimoriadne pohodlný na všetkých povrchoch. Ide o všestranný a super schopný terénny švihák. Vybrať si môžete bicykel s rozmermi 700c s priestorom pre 45 mm pneumatiky alebo 650b s rozmermi do 47 mm.

Marin Headlands 2 je vybavený špičkovou gravel sériou Shimano GRX 800,  hydraulickými brzdami GRX, plášťami Vee Tire Co a kolesami zn. Marin – to všetko prináša do jázd na tomto graveli celú horu zábavy. Aby ste ale mohli na trailoch skutočne posunúť svoje limity Headlands 2 je navyše vybavený teleskopickou sedlovkou TranzX.

Kľúčové vylepšenia oproti modelu Headlands 1:

  • sprevodovanie Shimano GRX RX810
  • kľuková súprava FSA Gossamer Pro
  • teleskopka TranzX

Cena: 3 299 €

Gravel bicykel – HEADLANDS 1

Gravel bicykel Marin Headlands 1

Určenie: Dobrodružná jazda na cestách a v teréne, dochádzanie na dlhé vzdialenosti do práce, jazda po nespevnených povrchoch

Charakteristika: RIADIDLÁ: Cestné/gravel |  VEĽKOSŤ KOLIES: 700C | RÁM: Carbon Fiber | ROZSAH VEĽKOSTÍ: 49, 52, 54, 56, 58, 60 | FARBA: lesklá uhľová/čierna/ružová

Popis: Marin Headlands 1 prakticky ponúka to čo Headlands 2 – veľa zábavy, dobrodružstva a výkonu, len bez navýšenej ceny modelu Headlands 2. Je vybavený gravel sériou Shimano GRX 600/800, hydraulickými brzdami GRX, plášťami zn. Vee Tire Co, kolesami Marin a ďalšími spoľahlivými komponentami rovnakej značky, ktoré dotvárajú celkový balík.

Cena: 2 549 €

Pozrieť modely: HEADLANDS >>

Marin Headlands gravel - karbónový rám
Ak sa vám článok páčil, kliknite:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *