Servis bicyklov a elektrobicyklov v Leviciach | Nová webová stránka

Servis bicyklov Levice - Život s bicyklom

Servis bicyklov – Levice | Pozdravujeme zákazníkov aj priaznivcov a fanúšikov bicyklovania z Levíc a okolia, ktorým dávame na známosť, že začiatkom roku 2021 sme pre vás naplno spustili webovú stránku Servis bicyklov a elektrobicyklov v Leviciach.

Zámer webstránky „Servis bicyklov a elektrobicyklov v Leviciach” nemala byť jej veľkosť ale praktickosť a užitočnosť. Preto naše najväčšie úsilie bolo venované sekciám SERVIS, OTÁZKY a CENNÍK. Samozrejme, nájdete na nej aj niečo málo O NÁS, sekciu RECENZIE, aj KONTAKT.


Aké užitočné informácie nájdete v jednotlivých sekciách?

1. Často kladené otázky o servisovaní bicyklov

Otázky - oprava a servis bicyklov a elektrobicyklov Levice

Sekcia „Otázky“ alebo Často pýtané otázky o servisovaní bicyklov a elektrobicyklov bola hlavným dôvodom vytvorenia webstránky. Nájdete na nej takmer 100 zodpovedaných otázok od všeobecných až po úzko špecializované. Zodpovedaním otázok sme chceli zjednodušiť prístup k nájdeniu riešení k vzniknutým problémom, ktoré sa dajú jednoducho odstrániť. Ako aj zodpovedať desiatky otázok, ktoré sa nám na dennej báze dostávajú od zákazníkov o servise, opravách ale aj o samoúdržbe bicyklov.


V prípade, že nenájdete odpoveď na tú vašu otázku, neváhajte, zavolajte nám na 0948 570 370 alebo nám napíšte prostredníctvom kontaktného formulára.

2. Servis bicyklov a elektrobicyklov – Levice

Servis bicyklov a elektrobicyklov Levice - Život s bicyklom

Stránka Servis bicyklov a elektrobicyklov sa delí na dve hlavné sekcie, kde môžete nahliadnuť do jednotlivých servisných úkonov alebo ponúkaných servisných balíčkov.

Jednotlivé servisné úkony pre bicykle

Sekcia „Jednotlivé servisné úkony“ vás bude zaujímať keď viete, čo potrebujete na vašom bicykli alebo elektrobicykli opraviť. Či už ide o odpruženie, brzdy, riadenie, stred, kolesá, ložiská, riadenie, náboje, doplnky, pedále, reťaz alebo ďalší doplňujúci servis, prípadne ak hľadáte rady alebo cenník k jednotlivým úkonom.

Servisné balíčky pre bicykle

Sekcia „Servisné balíčky” vás zase osloví, ak hľadáte komplexný servis pre váš bicykel alebo elektrobicykel. Ten sa delí podľa toho, či sa hodláte servisovať:

  • klasický bicykel (mestský, cestný, detský bicykel)
  • HardTail MTB – horský bicykel s pevným rámom
  • Full MTB – celoodpružený horský bicykel.

3. Cenník servisných úkonov bicykla

Cenníky - cykloservis Levice, Tekov región

V sekcii Cenníky jednotlivých servisných úkonov pre bicykle nájdete podrobné cenníky jednotlivých servisných úkonov (ako oprava bŕzd, radenia, kolies, nábojov, riadenia, odpruženia, pedálov, reťaze, stredového zloženia a ďalších častí bicykla), týkajúce sa opráv a údržby klasických detských, dámskych a pánskych bicyklov, cestných aj horských bicyklov, až po servisovanie a opravy elektrobicyklov.

Ak ale hľadáte komplexný servis pre váš bicykel, pozrite si rovno ponuku našich servisných balíkov a to buď Servisné balíky pre celo-odpružené bicykle alebo Servisné balíky pre klasické a HardTail bicykle.

4. O nás, našej vízii a poslaní

O nás - cykloservis Levice, Tekov

Na stránke O nás nájdete niečo málo o ľudoch starajúcich sa o chod servisu, obchodu a požičovne bicyklov, o ich skúsenostiach i záľubách a celkovej vízii a poslaní obchodu, servisu či požičovne Život s bicyklom v jednom.

5. Recenzie našich zákazníkov

Recenzie - Servis bicyklov Levice

Stránku Recenzie sme venovali postovaniu napísaných skúsenosti od našich spokojných zákazníkov, ktoré sa nám dostávajú späť za odvádzanú prácu a prístup.

6. Kontakt

Kontakt - oprava bicyklov Levice

Na stránke Kontakt nájdete všetky kontaktné informácie vrátane prevádzkových hodín, sociálnych médií, kde nás môžete sledovať, ďalej kontaktný formulár, cez ktorý nás môžete kedykoľvek kontaktovať s vašou otázkou alebo otázkami ohľadom opráv, servisu alebo údržby vášho bicykla alebo elektrobicykla.

_____

Dúfame, že vám naša nová webová stránka Servis bicyklov v Leviciach pomôže v rýchlejšom orientovaní sa v tématike o opravách a servise vášho bicykla, alebo vám poslúži k nájdeniu dôležitých informácií. Vieme totiž, koľko radosti a zážitkov vám dokáže priniesť správne vyladený bicykel!

A keďže nová cyklistická sezóna je za rohom, nezabudnite prísť a využiť naše servisné služby a mimosezónne ceny, ktoré končia dňom 31. marca 2021.

Prajeme vám šťastný nový rok a veľa našliapaných km a zjazdených kopcov bez pádov a zranení.

Tím – Život s bicyklom
Oprava vášho bicykla, keď ju najviac potrebujete!

Fotogaléria | Servis bicyklov Levice

Ak sa vám článok páčil, kliknite:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *