Funkčné tašky na bikepacking od Vaude

Tašky na bikepacking Vaude Trail

Nové bikepackingové tašky na budúcoročnú sezónu prináša aj nemecký výrobca Vaude. Keďže sa jedná o novú kolekciu, ktorá sa dostala do obchodov len teraz na jeseň, nemali sme zatiaľ možnosť tieto tašky otestovať na našich cyklotúrach. Na jar sa však do testovania určite pustíme. Už sa na to tešíme, lebo značka Vaude je zárukou kvality a aj táto kolekcia pôsobí veľmi prepracovane.

Séria Trail – tašky na bikepacking

Firma Vaude sa už niekoľko rokov snaží vyrábať svoje produkty čo najekologickajšie a v roku 2022 sa jej podarilo dosiahnuť klimatickú neutralitu so všetkými svojimi produktami. Takými sú aj tašky na bikepacking zo série „Trail“. Ak sa chystáte vyraziť na niekoľko týždňov, alebo len na jeden deň, určite si z tejto kolekcie vyberiete.

  • Perfektne dimenzované, ľahké a odolné tašky na bikepacking
  • Ideálne pre cyklistiku a gravel biking
  • Robustné, vodeodolné prevedenie
  • Vyrobené z ekologického Econylu

Séria Trail má všetko, čo potrebujú nároční bikeri. Sedem tašiek na bikepacking v tejto sérii je flexibilných, dajú sa zbaliť do malej veľkosti a prispôsobia sa akýmkoľvek výzvam, ktoré pred ne na ceste postavíte. Netreba sa báť nepriaznivého počasia – vaky sú spoľahlivo vodotesné a zvládnu aj tie najdrsnejšie štrkové túry.

Prehľad produktov série Trail

Kvalitné tašky

Séria Trail je dokonalým spoločníkom pre vaše bikepackingové dobrodružstvá. Obsahuje batoh Trailpack II (8 litrov), tašku na riadidlá Trailfront II s odnímateľnou taškou (12,5 l), sedlovú tašku Trailsaddle II (10 l), tašku na prednú vidlicu Trailmulti II (6 l) a tašku na rám Trailguide II (3 litre). O niečo menšia taška na rám Trailframe II (2,5 litra) uzatvára sériu. Tašky pri spoločnom použití ponúkajú minimálne 42 litrov priestoru.

Poskytujú maximálnu flexibilitu a presne toľko úložného priestoru, koľko potrebujete – vezmite si so sebou toľko tašiek, koľko chcete, v závislosti od cesty.

Zázračný batoh: Trail Pack II

Špeciálnu pozornosť si zaslúži multifunkčný Trail Pack II. Od dažďovej prehánky až po búrku s prietržou mračien, ruksak vďaka vodotesnému rolovaciemu uzáveru zvládne všetko a zaujme svojou dlhou životnosťou.

Nemáte viac miesta v taškách? Žiaden problém! Trail Pack II ponúka množstvo úložných možností. 8-litrový batoh je ideálny pre veci na prezlečenie, sendvič alebo nepremokavé pončo. Prídavné sieťované vrecko môže byť použité na upevnenie ďalších vecí, ako je stan alebo balík.

Vďaka tomu je Trail Pack II ideálny pre túry, ktoré vyžadujú maximálnu flexibilitu. Urobili ste cestou malý nákup? Žiaden problém! Oteplilo sa? Teplá vrstva sa dá rýchlo zbaliť.
Trail Pack II sa zbalí do malých rozmerov, takže ho možno v prípade potreby uložiť do jednej z ďalších tašiek.

Tašky na bikepacking Vaude Trail

Séria šetrná k životnému prostrediu

Všetky tašky majú použité spoľahlivé nepremokavé švy, robustné, odolné spracovanie a udržateľnú výrobu – to pravé pre cyklistov na gravelovom bicykli, ktorí si vážia životné prostredie. Aby boli tašky čo najekologickejšie, používa Vaude na ich výrobu Econyl (recyklovaný polyamid) a ďalšie recyklované materiály.

Ak sa vám článok páčil, kliknite:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *